Holdbooking

Se vores holdplan og book dig på et hold på nedenstående link.

SE HOLDPLAN HER:

Mangler du login?
Er du medlem og ønsker login til holdtræning, så kan du trykke glemt login når du prøver at tilmelde dig et hold på ovenstående link. Du vil derfor modtage e-mail med login-oplysninger.

Har du brug for hjælp så kontakt os via vores kontaktside.

Vi tilbyder følgende hold:
-Zumba
-Yoga
-Blid hatha yoga
-Spinning.
-Pilates
-Core Ball
-Pulz & styrke
-Step
-Cross Dance
-Tabata

Info om de forskellige hold:

YOGA:
Yoga skaber balance mellem krop, sind og sjæl i arbejdet med fysiske stillinger og den mentale praksis. Hatha yoga består af klassiske stillinger, meditation og åndedrætsøvelser oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Yoga har en gavnlig effekt på organer, muskler og led.

Yogamorgen:
Kom til en blid start på dagen med morgenyoga.

Yoga aften:
Yogatimen vil være varieret, så nogle af øvelserne foregår i flow, mens andre er mere statiske. Forbered dig på en time med både dynamiske skift og dybe stræk, der vil kræve energi og øge din styrke. Vi vil komme igennem både stående, siddende og liggende øvelser, så i løbet af timen arbejdes hele kroppen igennem, og det hele afsluttes med en dejlig afspænding.

STEP:
Step er en funktionel og skov træningsform på en bænk. Du får pulsen op og sved på panden.

PILATES:
Pilates styrker musklerne og gør dem samtidig smidige og udholdende.
Pilates træning er skånsom og samtidig udfordrende, og du vil opleve, at selvom træningen er rolig, vil du alligevel kunne mærke musklerne efterfølgende.

PULZ&STYRKE:
Styrke og pulstræning

CORE BALL:
Træning på en stor træninsbold. Der arbejdes med styrketræning og din balance.

TABATA:
Intervaltræning hvor du kommer hele kroppen igennem.

CROSSDANCE:
CrossdanceTM er dance fitness med et twist, du får både bodytoning, balance og cardio med i samme time. Det hele er bygget op i moduler. En Crossdance time ser sådan ud: Warm up, Dance, Toning core, Cardio, toning arme, cardio, toning ben, dance, balance, cool down. Der er garanti for at have det sjovt og få sved på panden.